fredag 22 februari 2008

Är du nöjd med ditt fadderbarn?

Om någon missat det så har Alex och Calle Schulman börjat blogga igen. Jag är aslycklig och inne på deras sidan kanske 15gånger om dagen. Dom är det roligast som nånsin kommit ur en vagina. Inlägget "Mitt fadderbarn är urtrist" sätter standarden på bloggen. Du hittar det skrivit under den 19/2.

Calle ska dock inte känna sig ensam om att bli besviken på sitt fadderbarn. Vän X mamma tyckte också att hennes fadderbarn var urtrist. Varje gång han skrev brev till henne berättade han att hans intresse var att gå ut o shoppa. Hon tyckte att det kändes skitkonstigt. Jag sa till X att shoppa för han kanske vara att köpa coca cola i en plastpåse, eller en ny penna till skolan. Men skadan var redan skedd, X mamman hade gett fadderbarnet kicken.

Nu har hon tydligen ny. Fortättning följer.

1 kommentar:

Anonym sa...

1. Hon har inte ett nytt fadderbarn. Hans farmor tog över, eftersom och då förlorade ordet "barn" sin mening och mamma fick nog!
2.Är det Calle Shulman som underhåller i pausen i melodifestivalen? Koolt i så fall. Om inte..pinsamt att han kör samma skämt på sin blogg.