lördag 28 juli 2007

Lite fetaost och en spetstrosa?

En eftermiddag för många, många år sedan när jag och Lina var unga, oförstörda och fattiga, var vi tokigt sugna på "Jinges" buffe. Vi hade bara 20 kronor kvar, men kom på dem genialiska iden att försöka vinna ihop pengar på pokermaskin. Vi gick till närmaste pizzeria, trängdes med de lokala alkoholisterna och en timme senare var vi på väg i bilen till Jinges med 150 kronor var. Vi var överlyckliga och det kändes som vi lurat hela systemet.

I dag hade vi en behövlig rebondning middag eftersom vi varit sopiga på att vårda vårt förhållande senaste halvåret. Vi valde en lite mer "fancy" resturang, vilket i Linköping hade den innebörden att det tog en timme innan maten kom, maten var medelmåttig, och den italienska 55årige servitören ville att jag ska prova hans underklädeskollektion som han säljer när han inte jobbar på resturangen: "Varför vill du inte prova? De är mycket sexiga och de har bättre kvalité än både Björn Borg och Triumf".

Idag kör jag på Fibes, Oh Fibes! -The city's got no boulevards, från deras gamla skiva "Still Fresh". Galet svängig, och det upptäckte jag precis nyss.

Inga kommentarer: